Sherbimet

RRYMA

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të rrymës, Hausmeister ju ofron shërbime profesionale dhe efikase.

UJI

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të ujit, Hausmeister ju ofron shërbime profesionale dhe efikase.

NXEMJA

Hausmeister ju ofron shërbime për të gjitha problemet lidhur me instalimin dhe mirëmbajtjen e nxemjes. Duke filluar nga ndërrimi i radiatorëve e deri te mbushja e tyre me ujë…

KLIMATIZI

Kontrollimi dhe servizimi i motorit, mbushja me gaz, klima me apo pa inverter, sisteme centrale me chiller, pastrimi i filterave janë disa nga problemet që mund t`i zgjidhë Hausmeister.

RROBALARËSE

Për çdo problem me lavatriçen, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.

RROBATHARËSE

Për çdo problem me maqinen e tharjeve të rrobave, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.​

ENËLARËSE

Për çdo problem me Maqinen e larjeve te eneve, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.​

FRIZ

Frizi është pajisja elektro - shtëpiake më e ndjeshmja qe mund të kemi, edhe për një prishje të vogël dëmi mund të jetë shumë i madh.

FRIGORIFER

Frigoriferi është pajisja elektro - shtëpiake më e ndjeshmja qe mund të kemi, edhe për një prishje të vogël dëmi mund të jetë shumë i madh.

FURRA E PJEKJËS

Shpesh për një prishje të vogël ushqimi juaj nuk pjekët si duhet!

BOJLER

Për çdo problem me Bojler, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.​

KALLDAJA

Për çdo problem me Kalldajë, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.​

TV

Për çdo problem me TV, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.

NDRRIMI I SIGURESAVE

Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase në ndrrimin e siguresave.

VENTILIM

Për çdo problem me Ventilim, Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të bleni të re.

SHTEKERA

Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase për ndrrimin e shtikerave si dhe installim.

DOLLAP

Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase për ndrrimin e Dollapeve të ndryshme.

DYER

Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase për Montim dhe ndrrimin e Dyerve.

DRITARE

Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase për Montim dhe ndrrimin e Dritareve.

KANALIZIMI

Hausmeister ju bënë zgjidhje efikase për zhbllokim të kanalizimit.

RIPARIME TË NDRYSHME

Për çdo riparim që keni nevojë ta bëni në shtëpinë tuaj: dyert, dritaret, dollapët dhe shumë paisjeve tjera, Hausmeister është gjithmonë në dispozicionin tuaj…
Scroll to Top